AGF Transport

Veilig en betrouwbaar AGF-vervoer met Reedijk.

Met name in het groentransport is tijdens het hele proces van laden, lossen, etc. wordt alles zeer deskundig in de gaten gehouden. Niet alle producten mogen/kunnen zomaar naast elkaar opgeslagen/getransporteerd worden. Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit AGF-vervoer (aardappelen, groente en fruit). Zo brengen wij bijvoorbeeld de producten van tuinders rechtstreeks naar de veilingen in Nederland. Wilt u ook gebruikmaken van ons AGF-vervoer? Bij ons kunt u namelijk terecht voor bloembollenvervoer, agrarisch, of bloemen- en plantenvervoer. Door heel Nederland én Europa zorgen wij voor een veilig, betrouwbaar en professioneel transport van uw producten. Ons uitgansput is dat uw producten in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomen.

  • Nederlandse chauffeurs op Nederlandse vrachtwagen.
  • Ladingen tot 85m³, tot een maximum van 24 ton.
  • Deelladingen met twee verschillende temperaturen mogelijk door heel Europa.
  • Door heel Europa geconditioneerd transport.
  • Diepvriesproducten en koelproducten geconditioneerd vervoerd.

Overige Diensten

tomato

Geconditioneerd Transport

Reedijk is dé specialist in koeltransport of verwarmd vervoer. Wij vervoeren onder meer bloemen, planten, groenten en fruit in de Benelux met een eigen koelwagen en eigen chauffeurs.


Lees meer

AGF Transport

Met name in het groentransport is tijdens het hele proces van laden, lossen, etc. wordt alles zeer deskundig in de gaten gehouden. Niet alle producten mogen/kunnen zomaar naast elkaar opgeslagen/getransporteerd worden.


Lees meer

Container Transport

Voor kwekers, groothandels, tuincentra en bloemenzaken verzorgen wij het transport van sierteelt- en boomkwekerijproducten. Dit betreft het transport van kweker naar veiling, veiling naar koper en het transport tussen veilingen.


Lees meer